IZVOĐENJE RADOVA SLABE STRUJE

U instalaciju slabe struje spadaju telekomunikacione i signalne instalacije.
Telekomunikacione instalacije su instalacije poput:  video nadzora, telefonije, interfona, radio i TV antena, računarske mreže,  razglasa i slično.
Signalne instalacije obuvataju protivpožarne sisteme, alarmne ili protivprovalne  sisteme, električno zvonce i drugo.

VIDEO NADZOR

Instalacija video nadzora je danas veoma česta i to ne samo u poslovnim i industrijskim objektima već i u stambenim objektima, privatnim kućama i stanovima.
Naša kompanija uvodi kompletan video nadzor na svim objektima, a zahvaljući kvalitetnom i savremenom sistemu, našim klijentima je omogućeno praćenje kamera na mobilnom telefonu preko odgovarajuće aplikacije.
Video nadzor je pametan izbor za tehničku zaštitu imovine i lica koja u objektu borave i predstavlja određenu vrstu prevencije protiv krađe, dodatne kontrole zaposlenih i  bezbednosti.
U dobar video nadzor se uvek isplati investirati.

Sistem video nadzora se realizuje preko dva sistema:

  •  analogni CCTV i analogni HD video nadzor
  •  IP video nadzor

Analogni video nadzor zbog svoje pristupačnosti još ima svoje veliko tržište u Srbiji.
Analogni CCTV je standardni video nadzor koji dopušta da ograničen broj ljudi sa jednog mesta u isto vreme pristupi video zapisu. Sastoji se od analognih kamera koji su koaksijalnim kablom povezane za snimač.
Analogni HD (AHD) video nadzor visoke rezolucije karakteriše bolji kvalitet kamere odnosno bolji kvalitet snimljenog materijala u odnosu na Analogni CCTV video nadzor. Kamere AHD su koaksijalnim kablom povezane sa snimačem AHD, koji je univerzalni u smislu da može primati signal i sa analogne i sa IP kamere.
IP video nadzor je novija verzija nadzora od Analognog CCTV nadzora. Rezolucija IP kamera je HD ili Full HD što omogućava izuzetan kvalitet slike i precizno uočavanje najsitnijih detalja na video zapisu poput oznaka na registarskim tablicama ili prepoznavanje lica.
Kvalitet radova i ugrađene opreme pri  instalaciji video nadzora dodatno potvrđujemo garancijom koju dobijaju svi naši klijenti kao i stručnu podršku tokom čitavog perioda eksploatacije sistema za video nadzor.

ALARMNI SISTEMI

Protiv-provalni ili alarmni sistemi su dizajnirani za otkrivanje neovlašćenog ulaza ili upada u prostor koji je obezbeđen.  Alarmni sistemi su uobičajeni u poslovnim i industrijskim objektima, magacinima, školama, bolnicama,  ali su takođe postali vrlo česti i u stambenim objektima, kućama ili stanovima, naročito u gradskim sredinama.

Alarmni sistemi sastoje se od:

  •  alarmne centrale
  •  tastature za aktivaciju, deaktivaciju ili programiranje alarmnog sistema
  •  senzora ili detektora
  •  telefonskog modula (javljača)
  •  sirene
  •  akumulatora za dodatno napajanje

Alarmni sistemi se razlikuju kao bežični alarmni sistemi i žičani alarmni sistemi.

Bežični alarmni sistemi su izuzetno pouzdani  i vrlo su traženi jer spajaju izuzetan dizajn sa savremenom tehnologijom, što danas veliki broj klijenata zna da ceni.
PARADOX je jedan od najpopularnijih alarmnih sistema i može se ugraditi kao žičani i kao bežični alarmni sistem.
Svi naši klijenti za ugrađene alarmne siteme dobijaju garanciju na izvršene radove i ugrađenu opremu.

ZAŠTITA OD POŽARA

Protivpožarni sistemi za otkrivanje požara detektovanjem prisustva dima i povišene toplote u prostoriji uz odgovarajuće javljanje su neophodni i obavezni za sve prostore sa povećanim rizikom od stvaranja požara ili gde je planiran boravak velikog broja ljudi.

Veliki broj naših klijenata odlučuje se za ugradnju protivpožarnog sistema u privatne objekte, vikendice koje se nalaze na izlovanim mestima ili mestima  nepristupačnim za intervenciju ukoliko bi došlo do požara.

Ugradnju ovih sistema vršimo u skladu sa  propisanim pravilima i dajemo garanciju za obavljenu montažu i ugrađenu opremu.

PAMETNI SISTEMI - SMART HOUSE

Sistem pametne kuće SMART HOUSE  omogućava vlasniku kuće da komunicira sa uređajima u kući izdavajući naloge uređajima prema svojim potrebama. Na taj način moguće je kontrolisati i podešavati  rasvetu, grejanje, klima uređaj, televizor, video nadzor, računare i ostale uređaje u kući. Instaliranje SMART HOUSE sistema donosi potpuno drugu dimenziju uživanja u sopstvenom domu, kombinujući ležernost i superiornost u svakom trenutku.

Investicija u SMART HOUSE tehnologiju opravdana je sa stanovišta uštede energije usled njenog efikasnijeg korišćenja.

Instaliranje SMART HOUSE sistema je pametno prepustiti stručnom i iskusnom timu kako bi užitak u pametnoj kući bio potpun.

INTERFONI

Audio i video interfonske sisteme  instaliramo u svim vrstama objekata.

Danas skoro svi objekti , poslovni , stambeni  i privatni imaju ugrađen interfon kao vid praktičnosti prilikom ulazaka i izlazaka i kao dodatan stepen sigurnosti jer omogućava kontrolu ulazaka i izlazaka.

INSTALACIJA TV ANTENA

Televizijska antena  često predstavlja najbolje rešenje za kvalitetna prijem TV signala. Naš tim ima veliko iskustvo u montaži svih vrsta  televizijskih antena pa je najlakši i najbrži način da uspostavite TV program da nas pozovete i prepustite montažu TV antene.