ELEKTROTOP
Elektrotop Aranđelovac

Elektrotop d.o.o. iz Aranđelovca je firma koja od svog osnivanja 12. oktobra 2011. godine, zahvaljujući  visokom profesionalizmu, postaje prepoznatljiva po vrhunskoj usluzi u oblasti elektromontažnih radova.

Osnivač i vlasnik firme Miloš Topalović okupio je tim najboljih u svojoj struci, adekvatno osposobljenih i opremljenih  za rad na visini i za postavljanje instalacija jake i slabe struje, čime je zasluženo  obezbedio jedno od vodećih mesta na tržištu u Srbiji.

Rad sa strujom nosi specifičnu odgovornost ali i potrebu za stalnim usavršavanjem i praćenjem trendova,  kako bi održali visok kvalitet naših usluga i ispunili sva očekivanja naših klijenata.

Elektrotop d.o.o. nudi sve vrste usluga elektromontažnih radova, na industrijskim objektima, objektima za stanovanje, poslovnim prostorima, gradilištima, ugostiteljskim objektima i drugim prostorima gde je potrebno uvođenje  struje.

Electrical picture
Elektrotop Aranđelovac

Specijalizovani smo za uvođenje jake i slabe struje, što podrazumeva instalaciju gromobrana, antenskih sistema, telefonije, interfona, alarmnih ili protivprovalnih sistema, video nadzora, protivpožarnih sistema, kartičnih sistema, sistema smart house, računarske mreže i drugo.

Snaga naše kompanije zasniva se na licenciranom stručnom timu, savremenim atestiranim alatima, garanciji na izvršene radove i isporučenu opremu, i poštovanje dogovorenih rokova.

Postepeno osvajanje tržišta van Srbije posebno nas motiviše da se kao kompanija razvijamo, nastavljamo da ostvarujemo sjajne rezultate i uspostavljamo dugoročnu saradnju kao i dobre poslovne odnose.